Køkkener    |   Bad    |   Garderobe    |   Bordplader    |   Produkter    |   Service    |   Om os    |   
   Køkkenhjælp    |   Opmåling Bordpl    |   Vedligeholdelse    |   Tegninger    |   
Service
       02 - Køkkenets arbejdspladser
      
Køkkenet skal kunne opfylde en række basale funktioner: Rensning af råvarer, tilberedning (hakke, skære, røre osv.), kogning/stegning, opbevaring af madvarer samt opvask.

De fire arbejdspladser, der er angivet på tegningen, kan kombineres på flere måder, men som hovedprincip skal tilberedningspladsen altid være placeret mellem vasken og komfuret. Her går arbejdsgangen rensning - tilberedning - kogning fra venstre mod højre.

I dette eksempel går arbejdsgangen fra højre mod venstre, men arbejdspladsernes indbyrdes placering er den samme som i eksemplet ovenfor.

Ved hver arbejdsplads skal der være skabs- og skuffeplads, så der er nem adgang til de nødvendige køkkenredskaber og kolonialvarer - se tegningerne på de næste sider.

  Tilbage    
Dybvad Køkkener   -   Parkvej 1   -   9352 Dybvad   -  

Tlf: 98864257   -   Email: kontakt@dybvad-kokkener.dk